Bank Norwegian

Bank Norwegian har genom åren blivit ett populärt namn när det gäller kreditkort. Banken erbjuder ett brett utbud av fördelar och funktioner som ger mervärde för kunderna. Men vad gör Bank Norwegian kreditkort så speciellt? Låt oss ta reda på det.

Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 100 000 kr
 • Ränta 19.99 - %
 • Räntefritt 45 dagar

Ansök säkert hos NOBA Bank Group AB (publ)

Fördelar

 • Räntefritt upp till 45 dagar
 • Upp till 150 000 kr i kredit
 • Ingen årsavgift

Nackdelar

  Information & avgifter

  Årsavgift0 kr
  Högsta kredit100 000 kr
  Räntefria dagar45 dagar
  Ränta19.99 %
  Effektiv ränta*21.93
  Uttagsavgift0 %
  Valutapåslag utland1.75 %
  Aviavgift450 kr
  Påminnelseavgift60 kr
  Förseningsavgift95 kr
  Övertrasseringsavgift0 %

  Försäkringar

  • Avbeställningsskydd
  • Reseförsäkring

  Bonus & förmåner

  BonusJa
  Concierge ServiceNej
  Tillgång till loungerNej
  Ger cashbackJa
  Ansök idag och ta kontroll över din ekonomi med Bank Norwegian-kreditkortet! →

  Frågor och svar om Bank Norwegian kreditkort

  Ja, det är bra att använda Bank Norwegian-kortet eftersom det erbjuder många förmåner och flexibilitet. Med möjligheten att tjäna CashPoints och få cashback på dina köp kan du spara pengar och dra nytta av belöningar. Dessutom ger det dig trygghet genom säkerhetssystemet och försäkringar som ingår.

  Ja, du kan ta ut kontanter med ditt Bank Norwegian-kreditkort. Avgiftsfria kontantuttag i utlandet är en av fördelarna med detta kort. Det är bra att ha med sig när du reser och behöver kontanter.

  Bank Norwegian-kortet inkluderar förmåner som CashPoints, cashback och försäkringar. Du kan tjäna CashPoints på dina köp och använda dem för att köpa flygbiljetter hos Norwegian. Dessutom får du cashback på dina köp och har tillgång till rese- och avbeställningsförsäkring samt dagligvaruförsäkring som ingår i kortet.

  För att använda ditt Bank Norwegian-kreditkort kan du använda det vid köp i butiker, online eller i appar. Du kan också ta ut kontanter i bankomater. Genom att lägga till ditt kort i mobilbetalningstjänster som Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay eller Fitbit Pay kan du göra snabba och säkra betalningar med din mobiltelefon eller smartklocka. Appen ger dig full kontroll över ditt kortbruk och du kan se dina transaktioner, överföra pengar och betala räkningar.

  Nej, Bank Norwegian-kortet har ingen årsavgift. Det är ett av förmånerna med detta kort. Du kan använda det för vanliga varuköp utan extra kostnad.

  Ja, Bank Norwegian erbjuder cashback på dina köp. Du får en viss procentandel av dina köp tillbaka som pengar. Det är som att få en rabatt varje gång du handlar med ditt Bank Norwegian-kort.

  Ja, Bank Norwegian-kortet är kompatibelt med Apple Pay. Du kan lägga till det i din Apple Pay-app och använda din iPhone eller Apple Watch för snabba och säkra betalningar.

  Ja, Bank Norwegian-kortet inkluderar rese- och avbeställningsförsäkring samt dagligvaruförsäkring. Utöver dessa kan du välja att köpa andra försäkringar som erbjuds av Bank Norwegian.

  Bank Norwegian har avancerade säkerhetssystem och övervakar kreditkortstransaktioner dygnet runt för att förebygga bedrägeri. Om misstänkta transaktioner upptäcks kommer de att kontakta dig omedelbart för att vidta åtgärder.

  Krav för kreditkortet

  • Minst 23 år
  • Anställning
  • Inga betalningsanmärkningar

  Bank Norwegian kreditkort: En översikt över fördelarna

  Bank Norwegian kreditkort är ett av de mest förmånliga kreditkorten på marknaden idag. Med en rad förmåner och flexibla användningsmöjligheter är detta kort perfekt för både vardagligt bruk och resor. I denna artikel kommer vi att utforska de olika fördelarna med Bank Norwegian kreditkort och hur du kan dra nytta av dem. Läs vidare för att upptäcka varför detta kort har blivit så populärt.

  CashPoints: Tjäna poäng och köp flygbiljetter

  När du använder ditt Bank Norwegian-kort tjänar du CashPoints på dina köp. Dessa CashPoints kan du sedan använda för att köpa flygbiljetter hos Norwegian. Det är ett fantastiskt sätt att spara pengar på dina resor och få ännu mer värde från ditt kreditkort. Ju mer du använder kortet, desto fler CashPoints tjänar du. Det är som att få belöningar för att göra de vanliga inköpen du ändå skulle göra. Läs mer om CashPoints och hur du kan använda dem för att få ännu mer nytta av ditt Bank Norwegian-kort.

  Cashback: Få pengar tillbaka för dina köp

  Utöver CashPoints erbjuder Bank Norwegian även cashback på dina köp. Det betyder att du får en viss procentandel av dina köp tillbaka som pengar. Det är som att få en rabatt varje gång du handlar med ditt Bank Norwegian-kort. Du kan använda cashback-pengarna för att betala av utestående saldo på obetalda räkningar hos Bank Norwegian. Det är ett utmärkt sätt att minska dina skulder och ha ännu mer kontroll över din ekonomi. Läs mer om cashback-funktionen och hur du kan dra nytta av den.

  Apple Pay: Betala snabbt och säkert med din iPhone eller Apple Watch

  Bank Norwegian-kortet är kompatibelt med Apple Pay, vilket innebär att du kan använda din iPhone eller Apple Watch för att betala i butiker, online eller i appar. Genom att lägga till ditt Bank Norwegian-kort i Apple Pay-appen kan du göra snabba och säkra betalningar utan att behöva leta efter ditt fysiska kort. Det är bekvämt och enkelt. Läs mer om Apple Pay och hur du kan använda det med ditt Bank Norwegian-kort.

  Mobil- och klockbetalning: Enkelt, snabbt och tryggt

  Utöver Apple Pay erbjuder Bank Norwegian också stöd för andra mobil- och klockbetalningstjänster. Du kan lägga till ditt Bank Norwegian-kort i Google Pay, Garmin Pay och Fitbit Pay. Med dessa tjänster kan du enkelt betala med ditt kreditkort genom att använda din mobiltelefon eller smartklocka. Det är snabbt, bekvämt och tryggt. Läs mer om dessa mobil- och klockbetalningstjänster och hur du kan dra nytta av dem.

  Appen: Full kontroll över ditt kortbruk

  Bank Norwegian erbjuder en användarvänlig app som ger dig full kontroll över ditt kreditkort. I appen kan du enkelt och snabbt:

  • Se dina transaktioner och hålla koll på ditt kortbruk.
  • Kontrollera ditt CashPoints-saldo och se hur många poäng du har tjänat.
  • Se ditt cashback-saldo och hur mycket pengar du har fått tillbaka.
  • Visa dina fakturor och betala dem direkt i appen.
  • Justera din kreditgräns efter behov.
  • Överföra pengar från ditt kreditkort till ditt bankkonto.
  • Betala räkningar och hålla koll på dina utgifter.
  • Spärra ditt kort och beställa ett nytt om det skulle behövas.
  • Hämta din PIN-kod om du har glömt den.

  Appen är en praktisk förlängning av ditt Bank Norwegian-kort och ger dig möjlighet att ha full kontroll över dina ekonomiska transaktioner. Du kan ladda ner appen från Apple App Store eller Google Play Store för att komma igång.

  Försäkringar: Skydd och trygghet

  Bank Norwegian-kortet erbjuder också en rad försäkringar för att ge dig extra skydd och trygghet. När du använder ditt kort får du automatiskt rese- och avbeställningsförsäkring samt dagligvaruförsäkring. Dessa är inkluderade i kortet utan extra kostnad. Utöver dessa erbjuder Bank Norwegian även flera andra attraktiva försäkringar som du kan välja att beställa, såsom tandvårdsförsäkring, betalskydd, självriskförsäkring för hyrbil och ID-stöldsförsäkring. Detta ger dig extra trygghet i olika situationer. Läs mer om de olika försäkringarna och vilka som kan vara relevanta för dig.

  Säkerhet: Skydda dina kortuppgifter

  Bank Norwegian lägger stor vikt vid säkerheten för ditt kreditkort. Genom att använda avancerade säkerhetssystem och övervaka kreditkortstransaktioner dygnet runt arbetar de aktivt för att förhindra bedrägeri och skydda dina kortuppgifter. Om misstänkta transaktioner upptäcks kommer Bank Norwegian att kontakta dig omedelbart för att vidta lämpliga åtgärder. Detta gör att du kan använda ditt Bank Norwegian-kort med förtroende och trygghet. Läs mer om säkerhetsåtgärderna som Bank Norwegian vidtar och hur du kan bidra till att skydda dina kortuppgifter.

  Mikrokort: Snabbare, enklare och säkrare betalningar

  Bank Norwegian erbjuder även möjligheten att beställa ett kontaktlöst mikrokort. Detta kort är gratis och gör dina betalningar ännu snabbare, enklare och säkrare. Du kan använda mikrokortet vid betalningsterminaler över hela världen som accepterar kontaktlösa betalningar. Det är ett bekvämt alternativ för småköp och gör att du inte behöver dra ditt huvudkort varje gång. Läs mer om mikrokortet och hur du kan beställa det för att förenkla dina betalningar.

  Räkningsbetalning: Flexibilitet och kontroll över din kredit

  Med Bank Norwegian-kortet kan du använda det för att betala dina räkningar. Oavsett om du har brådskande räkningar eller om du vill överföra pengar från ditt kreditkort till ditt lönekonto ger Bank Norwegian dig flexibiliteten att använda din kredit som du önskar. Detta ger dig mer kontroll över din ekonomi och möjligheten att hantera dina betalningar på ett bekvämt sätt. Läs mer om räkningsbetalning och hur du kan dra nytta av denna funktion.

  Fördelar i världsklass: Bank Norwegian-kortet utmärkt för lojalitetsprogram

  Bank Norwegian-kortet är ett av marknadens mest fördelaktiga kort och har vunnit priset för ”bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa och Afrika” vid flera tillfällen, senast under 2020. Med sina CashPoints, cashback och andra förmåner erbjuder Bank Norwegian dig en rad fördelar som gör kortet till en pålitlig följeslagare i vardagen. Ansök om ett Bank Norwegian-kreditkort idag och dra nytta av dess förmåner och flexibilitet.

  Priser: Översikt över avgifter och räntor

  När du väljer ett kreditkort är det viktigt att vara medveten om de olika priserna som kan vara förknippade med det. Bank Norwegian-kortet har följande priser:

  • Årsavgift: 0 kr
  • E-faktura/grön faktura: 0 kr
  • Förnyelse av stulet/tappat/förstört kort: 0 kr
  • Pappersfaktura: 45 kr
  • Ränta vid utnyttjad kredit: Årlig nominell ränta 19,99%, nominell ränta per månad 1,67%, effektiv ränta per år 21,93% (exempel: vid uppskjuten betalning 15 000 kr på 12 månader blir den totala kostnaden 16 673 kr).

  När det gäller användningen av kortet finns det inga avgifter för varuköp i Sverige eller utomlands. Vid bankomatuttag i Sverige och utomlands tillkommer inga avgifter från Bank Norwegian. Det kan dock finnas avgifter från vissa bankomater utomlands. Valutapåslaget för köp i annan valuta än SEK är 1,75%. Det är viktigt att vara medveten om dessa priser för att undvika överraskningar när du använder ditt Bank Norwegian-kort.

  Det finns inga resultat som matchar din sökning.

  Återställ