American Express Green

kreditkort amex green
kreditkort amex green
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 75 000 kr
 • Ränta 15.99 - %
 • Räntefritt 55 dagar

Ansök säkert hos American Express Europe S.A.

Fördelar

 • Möjlighet att tjäna poäng på alla inköp
 • Tillgång till exklusiva upplevelser och evenemang
 • Möjlighet att spara pengar på resor och andra utgifte

Nackdelar

 • Inte lika brett accepterat som Visa eller Mastercard
 • Mindre förmånligt poängsystem jämfört med vissa andra kreditkort
 • Vissa förmåner kan vara mer relevanta för frekventa resenärer än för personer som inte reser ofta

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit75 000 kr
Räntefria dagar55 dagar
Ränta15.99 %
Effektiv ränta*18.1
Uttagsavgift4,00 % (min 25kr)
Valutapåslag utland2 %
Aviavgift450 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift180 kr
Övertrasseringsavgift0 %

Försäkringar

 • Reseförsäkring

Bonus & förmåner

BonusJa
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Ansök nu och få tillgång till förmåner som ingen årsavgift, poäng på alla köp och kompletterande reseförsäkringar! →
Här är några vanliga frågor om American Express Green kreditkort, tillsammans med svar som kan hjälpa dig att förstå kortet bättre.

Krav för kreditkortet

 • Minst 18 år
 • Inkomst på minst 10 000 kr/mån
 • Inga betalningsanmärkningar

American Express Green kreditkort: Få mer ut av dina köp

Välkommen till vår artikel om American Express Green kreditkort! I denna artikel kommer vi att utforska de förmåner och fördelar som detta kreditkort har att erbjuda. American Express Green kreditkort är utformat för att ge dig en bättre upplevelse och fler förmåner när du handlar och reser. Vi kommer att titta på allt från poängsystemet till försäkringar och exklusiva erbjudanden. Låt oss dyka in och upptäcka vad American Express Green kreditkort har att erbjuda!

American Express Green: En överblick

American Express Green kreditkort är ett förmånligt kreditkort som ger dig möjlighet att njuta av extra fördelar utan att betala någon årsavgift. Med detta kreditkort kan du samla Amex-poäng på allt du handlar, vilket kan förvandlas till olika belöningar och förmåner. Dessutom får du tillgång till en kompletterande reseförsäkring och förmåner som gör dina resor och upplevelser ännu mer minnesvärda. Låt oss utforska förmånerna med American Express Green kreditkort i detalj.

Förmånerna med American Express Green kreditkort

1. Ingen årsavgift

Med American Express Green kreditkort behöver du inte betala någon årsavgift för kortet. Detta gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val för dig som vill njuta av förmåner utan extra kostnader. Du kan använda ditt kreditkort utan att behöva oroa dig för årliga avgifter.

2. Poäng på allt du handlar

Ett av de mest attraktiva förmånerna med American Express Green kreditkort är möjligheten att samla poäng på allt du handlar. Varje köp du gör med ditt kreditkort genererar Amex-poäng, som kan användas för att lösa in olika belöningar och förmåner. Oavsett om det är gymkortet, bensininköp eller middagsvaror, kan du omvandla dina poäng till precis det du önskar.

3. Kompletterande reseförsäkring

Med American Express Green kreditkort får du tillgång till en kompletterande reseförsäkring för hela familjen. Detta ger dig extra trygghet och avslappning under dina resor. Försäkringen gäller för resor upp till 45 dagar, förutsatt att du betalar minst 50% av resans kostnad (transport och boende) med ditt Green Card.

4. Exklusiva upplevelser

Som innehavare av American Express Green kreditkort får du möjlighet att uppleva evenemang på ett speciellt sätt. Du kan gå förbi kön på Avicii Arena och undvika onödig väntetid. Med detta kort kan du njuta av mer upplevelser och mindre väntan, vilket gör din tid på evenemang ännu mer minnesvärd.

Bonussystemet hos American Express Green kreditkort

American Express Green kreditkort erbjuder ett attraktivt bonussystem som gör det möjligt för dig att tjäna Amex-poäng på varje köp du gör. Bonussystemet är utformat för att belöna din användning av kreditkortet och ge dig möjlighet att dra nytta av olika förmåner och belöningar.

När du använder ditt American Express Green kreditkort samlar du automatiskt in Amex-poäng. Varje krona du spenderar ger dig poäng, och dessa poäng kan sedan användas för att lösa in olika belöningar. Till exempel kan du använda dina poäng för att boka flygresor, hotellvistelser, hyrbilar eller för att köpa produkter och tjänster från American Express partners.

Bonussystemet hos American Express Green kreditkort erbjuder även möjligheter att tjäna extra poäng genom olika kampanjer och erbjudanden. Du kan till exempel få extra poäng när du handlar hos utvalda butiker eller när du bokar resor genom American Express Travel. Det finns också möjligheter att få bonuspoäng vid välkomsterbjudanden eller genom att bjuda in vänner till att ansöka om ett American Express-kort.

Fördelarna med bonussystemet är många. Genom att samla in Amex-poäng kan du göra dina köp ännu mer givande och spara pengar på resor och andra utgifter. Dessutom kan du dra nytta av exklusiva erbjudanden och förmåner som är tillgängliga för korthållare med höga poängsaldon. Ju mer du använder ditt American Express Green kreditkort, desto mer kan du dra nytta av bonussystemet och njuta av de förmåner det erbjuder.

Bonussystemet hos American Express Green kreditkort ger dig möjlighet att få mer värde av dina köp och belönas för din lojalitet. Det är en fantastisk förmån som kan göra din vardag och dina resor ännu mer spännande och givande. Så använd ditt American Express Green kreditkort med förtroende och se hur poängen adderar upp och öppnar upp en värld av möjligheter och förmåner för dig att utforska.

Avslutande tankar

American Express Green kreditkort är ett utmärkt val för dig som vill njuta av förmåner och fördelar utan att behöva betala en årsavgift. Med möjligheten att samla Amex-poäng på alla dina köp, en kompletterande reseförsäkring och tillgång till exklusiva upplevelser, kommer du definitivt få mer ut av dina köp och resor. Utforska vad American Express Green kreditkort har att erbjuda och ta din vardag till en ny nivå av förmåner och bekvämlighet!

Filmklipp

Företag: American Express Europe S.A.

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnAmerican Express Europe S.A. 
Org. nummer516411-3911
Telefon0771-29 56 00
E-posthelp@americanexpress.com 
Institutnummer 45379
FI-status Aktiv, 2018-08-07

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 18:00

 • Måndag

  08:00 - 18:00
 • Tisdag

  08:00 - 18:00
 • Onsdag

  08:00 - 18:00
 • Torsdag

  08:00 - 18:00
 • Fredag

  08:00 - 18:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:26 local time