American Express Gold

American Express Gold kreditkort är verkligen ett guldkantat kreditkort som erbjuder en rad fantastiska förmåner för resan och vardagen. Med tillgång till flygplatslounger världen över, möjligheten att få tillbaka pengar på restaurangnotan, omfattande reseförsäkring och möjligheten att tjäna poäng på allt du handlar, ger detta kreditkort dig en lyxig och bekväm livsstil.

kreditkort amex gold
kreditkort amex gold
 • Årsavgift 2 100 kr
 • Maxkredit 75 000 kr
 • Ränta 15.99 - %
 • Räntefritt 55 dagar

Ansök säkert hos American Express Europe S.A.

Fördelar

 • Tillgång till över 1 300 flygplatslounger världen över med Priority Pass
 • Rabatter och förmåner på noggrant utvalda restauranger med Dining by Amex

Nackdelar

  Information & avgifter

  Årsavgift2 100 kr
  Högsta kredit75 000 kr
  Räntefria dagar55 dagar
  Ränta15.99 %
  Effektiv ränta*21.86
  Uttagsavgift4,00 % (min 25kr)
  Valutapåslag utland2 %
  Aviavgift450 kr
  Påminnelseavgift60 kr
  Förseningsavgift180 kr
  Övertrasseringsavgift0 %

  Försäkringar

  • Avbeställningsskydd
  • Reseförsäkring

  Bonus & förmåner

  BonusJa
  Concierge ServiceNej
  Tillgång till loungerJa
  Ger cashbackNej
  Få American Express Gold Card idag och ta del av exklusiva förmåner och fördelar som lyfter din vardag till en ny nivå. →

  Vanliga frågor om American Express Gold kreditkort

  För att ansöka om American Express Gold kreditkort måste du vara minst 18 år gammal, ha en fast årsinkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Du kan besöka American Express webbplats för att få mer detaljerad information om ansökningskraven.

  American Express Gold kreditkort har en medlemsavgift på 175 kr per månad. Du kan välja att betala direkt eller skjuta på betalningen räntefritt i upp till 55 dagar från köptillfället. Räntan efter 55 dagar är 17,99%. För kontantuttag tillämpas en kreditränta om 23,99%.

  Du kan använda dina Amex-poäng till shopping eller för att betala din faktura. Poängen finns tillgängliga direkt efter ditt köp och kan användas på ett brett utbud av belöningar och erbjudanden. Besök American Express webbplats för att utforska de olika möjligheterna för att använda dina poäng.

  American Express Gold kreditkort erbjuds i metall och ger en extra känsla av lyx och kvalitet. Det precisionsskurna och graverade metallkortet är en fysisk representation av den exklusivitet som detta kreditkort erbjuder.

  American Express Gold kreditkorts reseförsäkring är omfattande och täcker bland annat medicinsk assistans, avbokning och försening av resa, förlust av personliga ägodelar, förseningsskydd och bagageförsening. För att få fullständig information om vad som ingår i försäkringen och dess villkor, kan du besöka American Express webbplats och läsa de detaljerade försäkringsvillkoren.

  Med American Express Gold kreditkort får du tillgång till The Hotel Collection, som samlar över 600 hotell världen över. När du bor minst två sammanhängande nätter får du en rumsuppgradering i mån av tillgång och 100 USD att använda till mat, dryck, spa och aktiviteter. Dessutom kan du gå med i Hertz lojalitetsprogram Gold Plus Rewards® utan extra kostnad och få förmåner som uppgradering av bilklass och 10% rabatt på ordinarie priser.

  Krav för kreditkortet

  • Minst 18 år
  • Inkomst på minst 10 000 kr/mån
  • Inga betalningsanmärkningar

  American Express Gold kreditkort: Det guldkantade kreditkortet du förtjänar

  Välkommen till en värld av stil och förmåner med American Express Gold kreditkort! Detta exklusiva kreditkort erbjuder dig en rad fantastiska förmåner som gör din vardag och dina resor ännu mer bekväma och minnesvärda. I den här artikeln kommer vi att utforska alla fördelar med American Express Gold kreditkort och hur det kan förbättra din livsstil. Låt oss dyka rakt in och upptäcka vad som gör detta kreditkort så unikt!

  American Express Gold kreditkort

  Ett kreditkort för ett liv med stil

  American Express Gold kreditkort är det perfekta valet för den som uppskattar en livsstil med stil och elegans. Med detta kreditkort får du tillgång till en rad fantastiska förmåner som förhöjer din upplevelse i vardagen och på resan. Låt oss ta en titt på några av de fördelar som detta kreditkort erbjuder.

  American Express Gold kreditkort: Förmåner för resan

  Resan är en av de stora glädjerna i livet, och American Express Gold kreditkort gör resandet ännu mer njutbart genom sina unika förmåner. Här är några av fördelarna som du kan ta del av när du reser med detta kreditkort.

  Tillgång till 1 300 flygplatslounger världen över med Priority Pass

  När du är på flygplatsen kan du nu koppla av i över 1 300 flygplatslounger runt om i världen med hjälp av Priority Pass. Med American Express Gold kreditkort får du fyra personliga besök per år utan extra kostnad. Detta ger dig möjligheten att njuta av bekvämligheten och avskildheten i en lyxig lounge innan din flygning.

  Lounge on-the-go: Frukost, lunch och middag på resan

  För att göra din resa ännu bekvämare erbjuder American Express Gold kreditkort Lounge on-the-go. Detta innebär att du kan hämta din frukost, lunch eller middag på utvalda tågstationer och flygplatser. Så oavsett om du reser med tåg eller flyg kan du njuta av en smakfull måltid innan du ger dig av.

  American Express Gold kreditkort: Förmåner för vardagen

  American Express Gold kreditkort erbjuder inte bara fantastiska förmåner för resan utan också en rad fördelar som förhöjer din vardag. Här är några av de förmåner du kan ta del av i din vardag med detta kreditkort.

  Tillbaka på notan och smakrika erbjudanden med Dining by Amex

  Dining by Amex ger dig möjligheten att spara pengar och njuta av god mat samtidigt. Med detta program får du 600 kronor tillbaka på notan när du besöker noggrant utvalda restauranger. Dessutom kan du ta del av fler smakrika erbjudanden som gör dina restaurangupplevelser ännu mer minnesvärda.

  American Express Gold kreditkort: Försäkringar för trygghet

  När du använder American Express Gold kreditkort får du även en omfattande reseförsäkring som ger dig och din familj extra trygghet under dina resor. Här är några av de försäkringar som ingår i detta kreditkort.

  Kompletterande reseförsäkring för hela familjen

  Med American Express Gold kreditkort får du en kompletterande reseförsäkring som täcker dig och din familj under dina resor. Försäkringen erbjuder ersättning vid exempelvis bagageförsening eller förlust av personliga ägodelar, vilket gör att du kan fokusera på att njuta av din resa utan bekymmer.

  Medicinsk rådgivning via telefon- eller videosamtal med Doctor Please

  När du befinner dig i utlandet kan det vara värdefullt att ha tillgång till medicinsk rådgivning. Med American Express Gold kreditkort får du tillgång till den digitala tjänsten Doctor Please, där du kan få medicinsk rådgivning via telefon- eller videosamtal. Detta ger dig extra trygghet och hjälp om du skulle behöva medicinsk assistans under din resa.

  American Express Gold kreditkort: Poäng på allt du handlar

  En annan fantastisk fördel med American Express Gold kreditkort är att du samlar poäng på allt du handlar. Dessa poäng kan du använda till shopping eller för att betala din faktura. Ju mer du handlar, desto fler poäng får du tillbaka. Det är som en belöning för din vardagsshopping!

  Extra poäng och förmåner för att dela med vänner

  Med American Express Gold kreditkort har du möjligheten att tjäna extra poäng och få förmåner genom att bjuda in vänner att ansöka om detta kreditkort. Både du och din vän får 100 000 Amex-poäng att handla för när ansökan godkänns. Dessutom kan du ge bort ett extrakort till en vän och samla poäng tillsammans. Det är ett sätt att dela glädje och poäng samtidigt!

  Slutsats

  American Express Gold kreditkort är verkligen ett guldkantat kreditkort som erbjuder en rad fantastiska förmåner för resan och vardagen. Med tillgång till flygplatslounger världen över, möjligheten att få tillbaka pengar på restaurangnotan, omfattande reseförsäkring och möjligheten att tjäna poäng på allt du handlar, ger detta kreditkort dig en lyxig och bekväm livsstil.

  Filmklipp

  Företag: American Express Europe S.A.

  Företagsinformation & kontakt:

  FöretagsnamnAmerican Express Europe S.A. 
  Org. nummer516411-3911
  Telefon0771-29 56 00
  E-posthelp@americanexpress.com 
  Institutnummer 45379
  FI-status Aktiv, 2018-08-07

  Öppettider kundtjänst:

  Öppet idag

  08:00 - 18:00

  • Måndag

   08:00 - 18:00
  • Tisdag

   08:00 - 18:00
  • Onsdag

   08:00 - 18:00
  • Torsdag

   08:00 - 18:00
  • Fredag

   08:00 - 18:00
  • Lördag

   Stängt hela dagen
  • Söndag

  • Tidszon: Europe/Stockholm

   18 juli 2024 14:13 local time