American Express Blue Cashback

Om du letar efter ett kreditkort som belönar dig för dina köp och ger dig förmåner som reseförsäkring och snabbare tillträde till evenemang, har du kommit till rätt plats. I denna recension kommer vi att utforska fördelarna med Amex Blue Cashback och ge dig all information du behöver för att fatta ett informerat beslut. Låt oss börja upptäcka hur du kan maximera dina besparingar och njuta av förmånerna med American Express Blue Cashback kreditkort.

AMEX Blue Cashback Kreditkort
AMEX Blue Cashback Kreditkort
 • Årsavgift 420 kr
 • Maxkredit 300 000 kr
 • Ränta 15.99 - %
 • Räntefritt 55 dagar

Ansök säkert hos American Express Europe S.A.

Fördelar

 • Räntefria dagar upp till 55 dagar, vilket ger extra flexibilitet vid betalningar
 • Fast Track-åtkomst på Avicii Arena, vilket ger en smidigare upplevelse vid evenemang
 • 1,25 % i återbäring på alla köp, vilket ger möjlighet att spara pengar

Nackdelar

 • American Express accepteras inte på alla platser, vilket kan begränsa användningen i vissa situationer
 • Återbäringen på 1,25 % kan vara lägre än vissa andra kreditkort som erbjuder högre belöningar

Information & avgifter

Årsavgift420 kr
Högsta kredit300 000 kr
Räntefria dagar55 dagar
Ränta15.99 %
Effektiv ränta*18.89
Uttagsavgift4,00 % (min 25kr)
Valutapåslag utland2 %
Aviavgift450 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Övertrasseringsavgift0 %

Försäkringar

 • Reseförsäkring

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackJa
Få pengar tillbaka och njut av förmånerna - Ansök nu för American Express Blue Cashback! →

Vanliga Frågor om American Express Blue Cashback kreditkort

Här är några vanliga frågor som människor har om American Express Blue Cashback kreditkort:

Absolut! Amex Blue Cashback är ett utmärkt kreditkort för dem som vill dra nytta av pengar tillbaka-förmånen. Med 1,25 % i återbäring på alla köp kan du spara pengar på dina vardagliga inköp. Dessutom erbjuder det extra förmåner som reseförsäkring och snabbare tillträde till evenemang. Så om du är intresserad av att få mer för dina pengar och njuta av förmåner som Blue Cashback-kortet erbjuder, är det definitivt ett bra val.

För att använda Blue Cashback-kortet betalar du en månadsavgift på 35 kr. Denna avgift ger dig tillgång till alla förmåner och belöningar som kortet erbjuder.

Blue Cashback ger dig 1,25 % i återbäring på alla dina köp under året. Återbäringen krediteras direkt på ditt konto och du kan använda den för framtida köp eller begära en utbetalning.

Nej, Blue Cashback-kortet är inte avsett för kontantuttag. Återbäringen gäller endast för köptransaktioner och inte för kontantuttag eller valutaväxling.

Ja, du kan lägga till en extra korthållare helt kostnadsfritt. Som huvudkortsinnehavare får du även 1,25 % i återbäring på alla köp som görs med det extra kortet.

Den effektiva räntan för Blue Cashback-kortet är 17,99 %. Det är viktigt att vara medveten om räntekostnaderna om du väljer att skjuta upp betalningen på ditt kreditkort.

Nej, det finns ingen bindningstid för Blue Cashback-kortet. Du kan använda det så länge du önskar och avsluta det när du vill.

Det är enkelt att använda din Cashback med Amex Blue Cashback-kortet. När du har tjänat upp återbäring på ditt konto kan du antingen använda den för att göra framtida köp eller begära en utbetalning. Om du väljer att använda den för framtida köp dras återbäringen automatiskt från det belopp du ska betala. Om du väljer att begära en utbetalning kan du vanligtvis göra det genom att logga in på ditt konto och följa instruktionerna för att överföra pengarna till ditt bankkonto eller få dem som en check.

Att ha American Express-kort kan vara värt det beroende på dina behov och preferenser. American Express erbjuder vanligtvis förmåner och belöningar som kan vara attraktiva för många korthållare. Deras kreditkort kan ge dig tillgång till exklusiva erbjudanden, reseförsäkringar och belöningsprogram som kan hjälpa dig att spara pengar och få extra förmåner. Det är dock viktigt att notera att American Express inte accepteras överallt, så det är också viktigt att överväga var du vanligtvis handlar och använda kortet där det är accepterat.

En av de största fördelarna med American Express är deras förmåner och belöningar. American Express-kort erbjuder vanligtvis attraktiva belöningar, såsom pengar tillbaka, bonuspoäng eller förmåner som reserelaterade försäkringar och tillgång till exklusiva evenemang. Dessutom har American Express ett rykte om sig att erbjuda utmärkt kundservice och support. Korthållare kan också dra nytta av deras globala nätverk och förmågan att använda kortet över hela världen. Sammantaget kan fördelarna med American Express göra det till ett attraktivt val för många kunder.

Krav för kreditkortet

 • Minst 18 år
 • Anställning
 • Inga betalningsanmärkningar

American Express Blue Cashback kreditkort: En Smart Lösning för Pengar Tillbaka

Välkommen till vår recension av American Express Blue Cashback kreditkort. Om du letar efter ett kreditkort som belönar dig med pengar tillbaka för dina köp, har du kommit till rätt ställe. Med Blue Cashback får du 1,25 % i återbäring på alla dina köp under året, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som vill maximera sina besparingar. I den här artikeln kommer vi att gå igenom alla fördelar med Blue Cashback och ge dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Låt oss börja!

American Express Blue Cashback: Pengar Tillbaka på Allt du Handlar

Få 1,25 % i återbäring

Blue Cashback-kortet erbjuder dig 1,25 % i återbäring på alla dina inköp. Det spelar ingen roll vad du köper eller var du handlar – du får alltid pengar tillbaka. Och det bästa av allt? Det är inget krångel med att få återbäringen. Det betyder att du kan handla med förtroende och veta att du kommer att bli belönad för dina köp.

Räntefria dagar

Med Blue Cashback får du också förmånen att betala räntefritt i upp till 55 dagar från köptillfället. Det ger dig extra flexibilitet när det gäller att hantera dina betalningar och hjälper dig att undvika onödiga räntekostnader. Så du kan njuta av dina köp utan att behöva oroa dig för att betala ränta.

Tryggare Resor med Blue Cashback

Reser du mycket? Då är Blue Cashback-kortet det perfekta valet för dig. Med en kompletterande reseförsäkring för hela familjen kan du koppla av mer på resan. Oavsett om det handlar om förseningsskydd eller bagageförseningar, kommer du att vara täckt. Så du kan njuta av dina äventyr utan att behöva oroa dig för oväntade händelser.

Förmåner och Funktioner

Nu när vi har gått igenom några av huvudfördelarna med Blue Cashback-kortet, låt oss titta på några av de andra förmåner och funktioner som det erbjuder.

Kompletterande Reseförsäkring

När du använder Blue Cashback för att betala minst 75 % av resan (transport och boende) får du tillgång till en kompletterande reseförsäkring. Denna försäkring gäller för resor på upp till 60 dagar och täcker dig, din sambo och hemmavarande barn under 25 år. Du kan känna dig trygg med vetskapen om att du är skyddad om något oförutsett händer under din resa.

Skydd mot Kortbedrägerier

När du handlar med ditt Blue Cashback-kort har du extra skydd mot kortbedrägerier. Oavsett om du handlar i butik eller online, kan du känna dig säker i vetskapen om att ditt kort ger dig extra trygghet. American Express har ett välrenommerat säkerhetssystem som hjälper till att skydda dina transaktioner och uppgifter.

Fast Track på Avicii Arena

Som en extra bonus får du möjligheten att gå före i kön när du går på evenemang på Avicii Arena. Med Fast Track får du och ditt sällskap en smidigare och snabbare upplevelse. Du slipper köa och kan istället njuta av din tid på arenan till fullo. Så om du är en fan av konserter och evenemang är detta en förmån du inte vill missa.

Sammanfattning

American Express Blue Cashback kreditkort är en smart lösning för dem som vill få pengar tillbaka på sina köp. Med 1,25 % i återbäring och förmåner som kompletterande reseförsäkring och Fast Track-åtkomst på Avicii Arena, erbjuder detta kreditkort en rad fördelar för sina användare. Så om du letar efter ett kreditkort som ger dig mer för dina pengar, kan Blue Cashback vara det rätta valet för dig. Ansök idag och börja maximera dina besparingar!

Obs: Information och villkor kan ha ändrats sedan artikeln publicerades. Var vänlig kontrollera alltid den senaste informationen på American Express officiella webbplats för uppdaterad information om Blue Cashback-kreditkortet.

Företag: American Express Europe S.A.

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnAmerican Express Europe S.A. 
Org. nummer516411-3911
Telefon0771-29 56 00
E-posthelp@americanexpress.com 
Institutnummer 45379
FI-status Aktiv, 2018-08-07

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 18:00

 • Måndag

  08:00 - 18:00
 • Tisdag

  08:00 - 18:00
 • Onsdag

  08:00 - 18:00
 • Torsdag

  08:00 - 18:00
 • Fredag

  08:00 - 18:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:48 local time