Lassie kattförsäkring

Lassie erbjuder en kattförsäkring med en twist. Genom en digital tjänst ger de kattägare full kontroll över försäkringen, möjlighet att påverka priset och snabb hjälp vid olyckor. Lassie strävar efter att vara mer än bara en försäkring och erbjuder kurser och expertis för att undvika skador och sjukdomar. De erbjuder olika försäkringspaket och har förmåner som direktreglering och valbar självrisk. Försäkringen täcker veterinärvård, livförsäkring, dolda fel och erbjuder möjlighet att samla poäng i appen för rabatt på försäkringen.

Lassie Logotyp
 • Blixtsnabb hjälp om olyckan är framme
 • Chans att påverka ditt pris
 • Full kontroll genom smidig app

Ansök säkert hos Lassie

Vad är Lassie kattförsäkring?

Lassie kattförsäkring är en omfattande och pålitlig försäkring som är utformad speciellt för katter. Den täcker ett brett spektrum av medicinska kostnader och ger dig lugn och ro i sinnet att du alltid kommer att kunna ge din katt den vård den förtjänar, oavsett vad framtiden har att erbjuda.

Varför behöver du Lassie kattförsäkring?

Att ha en Lassie kattförsäkring kan vara skillnaden mellan att snabbt få din katt på benen igen efter en oväntad sjukdom eller skada och att behöva göra svåra ekonomiska beslut när det kommer till deras vård. Ingen vill stå inför valet att säga nej till livräddande behandling för sin älskade katt på grund av kostnader, och det är just där försäkringen kommer till din räddning. Med Lassie kattförsäkring kan du lita på att du alltid har råd med den bästa vården för din katt, och det är en oskattbar trygghet.

Fördelar med Lassie kattförsäkring

 • Omfattande täckning: Lassie kattförsäkring erbjuder en bred täckning för allt från olycksfall och sjukdomar till förebyggande vård och rehabilitering.
 • Enkel ansökningsprocess: Ansökan om Lassie kattförsäkring är enkel och smidig. Du kan få ett kostnadsförslag och teckna försäkringen online på några minuter.
 • Snabba utbetalningar: Om olyckan skulle vara framme och din katt behöver akut vård, kan du lita på att Lassie kattförsäkring snabbt hanterar ditt ärende och gör utbetalningar så att du kan fokusera på att ta hand om din katt.
 • Trygghet för dig och din katt: Med Lassie kattförsäkring kan du leva ditt liv med lugn och ro, med vetskapen om att din katt alltid kommer att vara i goda händer, oavsett vad som händer.

Hur fungerar Lassie kattförsäkring?

Lassie kattförsäkring fungerar på ett enkelt och smidigt sätt. När du tecknar försäkringen betalar du en månatlig premie baserad på din katts ålder, ras och eventuella tidigare medicinska tillstånd. Om din katt skulle drabbas av en sjukdom eller råka ut för en olycka, täcker försäkringen en del eller hela kostnaden för veterinärvård, beroende på vilken typ av behandling som krävs och din valda försäkringsnivå.

Hur väljer du rätt försäkringsplan för din katt?

Att välja rätt försäkringsplan för din katt är viktigt för att säkerställa att den får den bästa vården vid behov. Här är några faktorer att överväga när du väljer din Lassie kattförsäkring:

 1. Ålder och hälsotillstånd: Ju äldre din katt är, desto större är risken för att den kan drabbas av åldersrelaterade sjukdomar. Ta hänsyn till din katts ålder och eventuella tidigare medicinska tillstånd när du väljer din försäkringsnivå.
 2. Ras: Vissa kattraser är mer benägna att utveckla vissa genetiska sjukdomar eller hälsoproblem. Se till att din försäkringsplan täcker eventuella rasspecifika behov.
 3. Livsstil: Om din katt är äventyrlig och ofta är ute i naturen, kan det vara bra att överväga en försäkringsnivå som täcker skador relaterade till utomhusaktiviteter.

Avslutande tankar

Din katt är unik och speciell på sitt eget sätt, och den förtjänar den allra bästa vården och skyddet. Med Lassie kattförsäkring kan du ge din katt den trygghet den behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv utan att oroa dig för oväntade ekonomiska bördor. Så varför vänta? Ge din katt den kärlek den förtjänar genom att välja Lassie kattförsäkring idag!

Ge din katt tryggheten den behöver med Lassie Kattförsäkring - Ansök nu och få omfattande skydd för både hälsa och olycksfall! →

Vanliga frågor om Lassie kattförsäkring

Lassie kattförsäkring täcker ett brett spektrum av medicinska kostnader, inklusive olycksfall, sjukdomar, rehabilitering, och förebyggande vård.

Vanligtvis kan katter försäkras från 8 veckor upp till 10-12 år, men det kan variera beroende på försäkringsbolaget.

Kostnaden för Lassie kattförsäkring beror på flera faktorer, inklusive din katts ålder, ras och försäkringsnivå.

Ja, vissa försäkringsplaner kan ha undantag, till exempel för tidigare medicinska tillstånd eller vissa genetiska sjukdomar.

Ja, med Lassie kattförsäkring har du vanligtvis frihet att välja vilken veterinär du vill besöka för din katts vård.

Ja, de flesta försäkringsbolag tillåter dig att ändra din försäkringsplan vid förnyelse.

Företag: Lassie AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnLassie AB 
Org. nummer559268-8310
Telefon010-183 98 18
E-posthej@lassie.co 
Institutnummer 58940
FI-status Aktiv, 2021-02-22

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 17:00

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Inte tillgänglig
 • Söndag

  Inte tillgänglig
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:50 local time