ICA Reseförsäkring

Få ett bra reseskydd till schyssta priser med ICA Reseförsäkring. ICA erbjuder försäkringar för weekendresor, långresor och utlandsstudier. Var trygg och få ersättning vid olycksfall och oväntade händelser under din resa. Res aldrig oförsäkrad. Trevlig resa med ICA Reseförsäkringar.

ICA Försäkringar logotyp
 • Omfattande reseförsäkring
 • Utökat reseskydd för weekendresor upp till 5 dagar
 • Ersättning för förstörda semesterdagar

Ansök säkert hos ICA

Vad är ICA reseförsäkring?

ICA reseförsäkring är en omfattande försäkring som erbjuds av ICA Banken till sina kunder för att skydda dem under sina resor. Den erbjuder ett brett spektrum av förmåner och skydd för att säkerställa att resenärer kan njuta av sina äventyr utan oro för olyckor eller oväntade händelser. Med ICA reseförsäkring kan du resa tryggt och ha en bekymmersfri upplevelse.

Varför behöver jag en reseförsäkring?

Att ha en reseförsäkring är av yttersta vikt när du planerar en resa. Oavsett om du reser inom Sverige eller till utlandet, kan oväntade händelser som förseningar, stöld av bagage eller sjukdomar inträffa när som helst. En reseförsäkring som ICA erbjuder ger dig skydd och trygghet under din resa. Du kan slappna av och njuta av resan utan att oroa dig för kostsamma eller stressande situationer som kan uppstå.

Vad ingår i ICA reseförsäkring?

ICA reseförsäkring erbjuder ett brett utbud av skydd och förmåner för resenärer. Här är några av de viktigaste förmånerna som ingår:

 1. Sjukvårdskostnader: Om du blir sjuk eller skadad under din resa täcker ICA reseförsäkring kostnaderna för sjukvård och medicinering.
 2. Avbeställningsskydd: Om du tvingas avbryta eller avboka din resa på grund av oförutsedda omständigheter som sjukdom, olycka eller dödsfall, kan du få ersättning för dina förlorade kostnader.
 3. Försenat eller förlorat bagage: Om ditt bagage blir försenat, förlorat eller skadat under resan, kan du få ersättning för att ersätta de förlorade föremålen.
 4. Reseolycksfall: Om du råkar ut för en olycka under din resa och blir funktionshindrad eller avlider, får du eller dina efterlevande ekonomiskt stöd genom ICA reseförsäkring.
 5. Reseansvarsförsäkring: Om du orsakar skada på någon annans egendom eller skadar någon under din resa kan ICA reseförsäkring hjälpa till att täcka de ekonomiska konsekvenserna.
 6. Rättsligt skydd: Om du behöver juridiskt skydd eller rådgivning under din resa kan ICA reseförsäkring erbjuda rättsligt stöd.

Hur ansöker jag om ICA reseförsäkring?

Ansökan om ICA reseförsäkring är enkel och bekväm. Du kan ansöka online genom att besöka ICA Bankens webbplats eller genom att besöka en ICA Banken-butik. Du behöver bara fylla i en ansökningsblankett och lämna in den tillsammans med nödvändiga dokument. Ansökningsprocessen är smidig och du får snabbt besked om din försäkring har godkänts.

Vad kostar ICA reseförsäkring?

Kostnaden för ICA reseförsäkring varierar beroende på faktorer som längden på din resa, resmålet och det skyddsnivå du väljer. För att få exakta prisuppgifter rekommenderas det att du kontaktar ICA Banken för en offert baserat på dina specifika behov och resplaner. Det är viktigt att komma ihåg att kostnaden för reseförsäkringen är en liten investering jämfört med de potentiella kostnaderna för oförutsedda händelser under din resa.

Slutsats

ICA reseförsäkring är det perfekta valet för att skydda dig under dina resor. Med omfattande skydd och förmåner kan du njuta av din resa utan oro för oväntade händelser eller kostsamma situationer. Ansökningsprocessen är enkel och kostnaden för försäkringen är rimlig jämfört med de potentiella riskerna. Så se till att du har en giltig reseförsäkring som ICA erbjuder innan du ger dig ut på nästa äventyr. Res tryggt och njut av din resa utan bekymmer med ICA reseförsäkring!

Skydda din resa och njut av varenda ögonblick med ICA Reseförsäkring - Ansök idag och få skräddarsytt skydd för att säkerställa att din resa blir en minnesvärd och bekymmersfri upplevelse! →

Vanliga frågor om ICA reseförsäkring

Åldersgränsen för att ansöka om ICA reseförsäkring varierar beroende på vilket försäkringspaket du väljer. Kontakta ICA Banken för att få information om åldersgränserna för olika försäkringsalternativ.

Ja, ICA reseförsäkring gäller även för affärsresor. Oavsett om du reser för nöjesändamål eller affärsändamål kan du dra nytta av fördelarna med ICA reseförsäkring.

Ja, om din resa blir förlängd och du behöver utöka försäkringens giltighetstid kan du kontakta ICA Banken för att göra nödvändiga arrangemang. Det är viktigt att meddela dem om ändringarna i tid för att säkerställa att du fortfarande är täckt under den förlängda perioden.

ICA reseförsäkring täcker normalt inte medicinska kostnader relaterade till befintliga sjukdomar. Det är viktigt att läsa igenom försäkringsvillkoren noggrant och kontakta ICA Banken för att få information om eventuella undantag eller särskilda villkor för befintliga sjukdomar.

Ja, du kan avbryta din ICA reseförsäkring inom en viss period efter att du har ansökt. Detta kallas ångerrätt. Kontakta ICA Banken för att få information om den specifika ångerperioden och processen för att avbryta försäkringen.

Det är alltid bra att ha ICA reseförsäkringsnummer, kontaktuppgifter till ICA Banken och andra viktiga dokument som kan krävas vid en nödsituation. Se till att du har dessa detaljer tillgängliga under din resa för att kunna få snabb hjälp och support vid behov.

Företag: ICA Försäkring AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnICA Försäkring AB 
Org. nummer556966-2975
Telefon033-47 47 90
E-post 
Institutnummer 22161
FI-status Aktiv, 2015-01-20

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 17:30

 • Måndag

  08:00 - 17:30
 • Tisdag

  08:00 - 17:30
 • Onsdag

  08:00 - 17:30
 • Torsdag

  08:00 - 17:30
 • Fredag

  08:00 - 17:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:20 local time