Meny

ICA bilförsäkring

[rating_form id="1" rates="%count% röster"]

ICA bilförsäkring ger dig ett bra skydd för både dig och din bil, till ett riktigt bra pris! Hos ICA kan du försäkra din bil genom trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring. Oavsett vilken försäkring du väljer för din bil så ingår det utan extra kostnad både en Trafikolyksfallsförsäkring och Krishjälpsförsäkring, bägge helt utan självrisk!

Det här ingår i din bilförsäkring

Trafikförsäkring

Trafik

Halvförsäkring

Halv

Helförsäkring

Hel

Ersättning för personskador på förare, passagerare och utomstående. Ersätter även skador på andra personens egendom som du orsakat med din bil. Trafikförsäkring ger dig ingen ersättning för skador på ditt egna fordon eller egendom. Enligt svensk lag måste du inneha en trafikförsäkring för att få köra din bil.

Ger dig ersättning för skador som uppkommit genom brand, explosion eller åsknedslag. Brandförsäkring omfattar även skador på elektriska kablar som orsakats av kortslutning.

Ersätter reparation eller byte av glasruta på din bil till följd av stenskott eller spricka i glaset.

Ersätter fel på bilens motor eller elektronik. Även fel på kamkedja eller kyl- och värmesystem. Gäller endast om din bil är nyare än 8 år eller har körts mindre än 10 000 mil.

Ersätter dig om din bil har blivit stulen eller om du får inbrott i bilen.

Ersätter kostnader som uppstår i samband med räddning och assistans, t.ex. bärgning vid en trafikolycka, bogsering och hjälp om bilen får driftstopp. Ersättningen täcker din kostnad för att få bilen till verkstad.

Ersätter advokat- och rättegångskostnader som kan uppstå om du hamnar i en tvist och vid brottsmål kopplat till ditt bilägande.

Ersätter kostnader som uppstår vid en trafikolycka även om felet är ditt. Du kan även få ersättning vid yttre olyckshändelse, exempelvis om du kört in i en vägspärr eller om ett träd blåst ner och krossat din bil.

En allriskförsäkring kan rädda dig i flera oförutsedda lägen. Exempelvis om du råkat tanka din bil med fel bränsle, tappat bort din bilnyckel eller råkar spilla ut mat och dryck över bilens inredning.

Ersättning om du eller medpassagerare är i behov av kristerapi med psykolog efter exempelvis en trafikolycka.

Om ICA bilförsäkring

ICA försäkringar erbjuder bilförsäkringar med bra villkor till ett schysst pris. Deras försäkring har fått gott betyg och hög ranking hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

ICA erbjuder tre olika paket av bilförsäkring;

 

Trafikförsäkring

Obligatorisk försäkring för att få köra bil på svenska vägar. Här ingår ersättning för personskador på dig som förare, passagerare i bilen samt utomstående. Den täcker även ersättning på skador på den andra partens egendom som du har orsakat vid exempelvis en trafikolycka.

 

Halvförsäkring

Icas halvförsäkring ersätter är mellanpaketet som förutom ovan även täcker stöld, brand, inbrott, glasskador och driftstopp.

 

Helförsäkring

Det mest kompletta försäkringspaketet för din bil. Här ingår allt ovan men den täcker även vagnskador som uppkommer vid en trafikolycka, även om det skulle vara du som har orsakat den. Skulle du ha otur och backa in i en vägskylt kan du även få ersättning för detta.

Fördelar med försäkringen

  • Bra täckning på försäkringen
  • ICA Bonus på försäkringskostnaden
  • Trafikolycksfall och Krishjälp utan självrisk
Gör som en tredjedel av Sveriges privatbilsägare – skaffa en bilförsäkring hos Länsförsäkringar. Ansök snabbt och enkelt online!

Information om bolaget

Kundtjänst

Telefon: 033-47 47 90
E-post: forsakring@ica.se
Öppettider vardag: 08:00-17:30
Öppettider helg: Stängt

Postadress

ICA Försäkring AB
504 82 Borås
Sverige

Bolagsinfo

Org.nummer: 556966-2975
Grundat: 2014
Omsättning: Ingen information
Bolagsform: Försäkringsaktiebolag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sidan uppdaterad 22 mars, 2023 11:04