[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1554769642598{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 80px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1507015267726{padding-bottom: 0px !important;}”][vc_custom_heading text=”Om Granska” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Granska.se är en jämförelsesajt för kreditkort, bank och lån på internet. Sajten grundades 2015 i syfte att göra det lättare för konsumenter att hitta och jämföra banker, kreditkort och lån i det växande utbudet.

Vi erbjuder dig som privatperson ett brett urval av marknadens bästa kreditkort, matkort, bensinkort, shoppingkort och resekort. Tjänsten är helt gratis att använda och som tjänst är vi en helt oberoende och transparent aktör fristående från kort-och låneinstitut.

Vill du komma i kontakt med oss på Granska gör du det enklast via vår kontaktsida.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Vilka banker och kortförmedlare listar ni?” font_container=”tag:h5|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Vi är en helt oberoende tjänst och strävar efter att lyfta upp en mix av populära-och marknadsledande kort kombinerat med mer nischade kort för t.ex. shopping eller resor. Vi adderar varje vecka nya kort och uppdaterar befintliga för att du som besökare ska hålla dig uppdaterad och kunna jämföra vilket kort som passar just dig bäst.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Jag hittar inte kreditkortet jag söker?” font_container=”tag:h5|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Vi strävar efter att visa samtliga kreditkort på svenska marknaden. Skulle det vara så att vi saknar information om ett visst kort så får du gärna höra av dig till oss.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]