Qred Företagslån

Behöver ditt företag snabb och smidig finansiering? Qred Företagslån erbjuder enkel och snabb hantering av din ansökan. Med deras flexibla lösningar kan du få tillgång till kapital för att investera, expandera eller hantera kortsiktiga behov. Få snabbt svar och utbetalning med Qred Företagslån.

QRED Logotyp
Låna upp till2000 000 kr
Löptid -  mån
Ränta -  %

Ansök säkert hos Qred

Qred Företagslån: Vad är det?

Qred företagslån är en ledande leverantör av snabb och flexibel finansiering för småföretagare i Sverige. Genom att erbjuda företagslån med en enkel och smidig ansökningsprocess samt snabb beslutsfattande tid har Qred gjort det möjligt för småföretagare att få tillgång till kapital utan krångel.

Fördelarna med Qred Företagslån

Att välja Qred företagslån kan vara fördelaktigt för småföretagare av flera skäl. Här är några av de viktigaste fördelarna:

 1. Snabb och smidig ansökningsprocess: Med Qred kan småföretagare ansöka om ett företagslån online på bara några minuter. Processen är enkel och kräver minimala dokumentationer, vilket sparar tid och möda för företagare som behöver snabb finansiering.
 2. Snabb beslutsfattande tid: Qred erbjuder snabb beslutsfattande tid för sina företagslån. Inom bara några timmar kan småföretagare få reda på om deras ansökan har godkänts, vilket ger dem möjlighet att agera snabbt och effektivt för att möta sina finansiella behov.
 3. Flexibel finansiering: Qred erbjuder flexibel finansiering som kan anpassas efter varje enskilt företags behov. Småföretagare kan välja lånebeloppet och återbetalningstiden som passar bäst för deras verksamhet, vilket ger dem frihet och kontroll över sin finansiering.
 4. Ingen säkerhet krävs: Ett av de stora fördelarna med Qred företagslån är att det inte kräver någon form av säkerhet. Småföretagare behöver inte pantsätta tillgångar eller fastigheter för att få tillgång till finansiering, vilket kan vara en stor lättnad för många företagare.
 5. Personlig service och support: Qred är känt för sin personliga service och support. Småföretagare kan förvänta sig att få hjälp och råd från Qreds team av finansiella experter, vilket kan vara ovärderligt när man tar finansiella beslut för företaget.

Hur fungerar Qred Företagslån?

Att ansöka om och få ett företagslån från Qred är en enkel och smidig process. Här är en steg-för-steg guide för att förklara hur det fungerar:

 1. Ansökan: Först och främst behöver företagare fylla i en online-ansökan på Qreds webbplats. Ansökningsprocessen är snabb och enkel och tar bara några minuter att slutföra.
 2. Beslutsfattande: Efter att ansökan har skickats in kommer Qred att utvärdera den och fatta ett beslut. Tack vare Qreds automatiserade process kan småföretagare få ett beslut inom några timmar.
 3. Godkännande och utbetalning: Om ansökan godkänns kommer Qred att skicka ett låneerbjudande till företagaren. Om erbjudandet accepteras kommer pengarna att överföras till företagets bankkonto inom kort tid, ibland så snabbt som samma dag.
 4. Återbetalning: Ett företagslån från Qred återbetalas i form av månatliga avbetalningar under en överenskommen tidsperiod. Återbetalningsbeloppet och tidsperioden bestäms i förväg och kan anpassas efter företagets behov.

Slutsats

Qred företagslån erbjuder svenska småföretagare en snabb, smidig och flexibel finansieringslösning. Med fördelar som snabb beslutsfattande tid, flexibla villkor och personlig support har Qred blivit ett populärt alternativ för småföretagare som behöver kapital. Oavsett om det är för att investera i tillväxt, hantera likviditetsbehov eller andra företagsändamål kan Qred företagslån vara ett smart val för svenska småföretagare som vill ha tillgång till snabb och enkel finansiering.

Kom igång med Qred företagslån, ansök nu! →

Villkor och krav för Qred Företagslån

Kreditkontroll
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder år
Inkomstkrav 

Avgifter för Qred Företagslån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Qred Företagslån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Qred Företagslån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga Frågor om Qred Företagslån

Här är några vanliga frågor och svar om Qred företagslån:

Qred erbjuder företagslån med lånebelopp från 10 000 SEK till 500 000 SEK. Detta innebär att småföretagare har möjlighet att få tillgång till både mindre och större summor beroende på sina specifika behov. Det flexibla låneintervallet gör det möjligt för företagare att anpassa lånebeloppet efter deras nuvarande ekonomiska situation och förväntade utgifter.

Qred erbjuder företagslån till olika typer av företag, inklusive enskilda näringsidkare och aktiebolag. Det spelar ingen roll om du driver en restaurang, ett konsultföretag eller en webbshop – Qred är öppen för att stödja företag inom olika branscher. Det är viktigt att notera att varje ansökan bedöms individuellt baserat på företagets ekonomiska situation och kreditvärdighet.

Qred strävar efter att ge besked inom några timmar efter att en ansökan har skickats in. Genom att använda en snabb och effektiv process för att utvärdera ansökningar kan Qred erbjuda en snabb beslutsfattande tid. Detta är särskilt fördelaktigt för småföretagare som ofta behöver snabb tillgång till kapital för att kunna fatta affärsbeslut i tid.

Nej, Qred tillämpar en transparent prissättning och det finns inga dolda avgifter eller räntor som överraskar företagare. Avgifterna och kostnaderna förklaras tydligt för företagaren innan lånet godkänns. Detta ger småföretagare trygghet och klarhet i sina ekonomiska åtaganden. Det är alltid viktigt att noggrant läsa igenom lånevillkoren och be om förtydliganden om något är oklart.

Ja, det är möjligt att betala av ett Qred företagslån i förtid utan extra kostnad. Qred uppmuntrar till att företagare betalar av sina lån i förtid om de har möjlighet till det. Detta ger en flexibilitet för företagare och möjligheten att spara på lånekostnader genom att minska den totala räntekostnaden över tid. Vid frågor om att betala av ett lån i förtid kan företagare kontakta Qreds supportteam för ytterligare vägledning och information.

Om företagare stöter på svårigheter att betala tillbaka lånet i tid är det viktigt att omedelbart kontakta Qreds supportteam. Qred förstår att företag kan möta oväntade utmaningar och de strävar efter att hitta lösningar tillsammans med företagare. Genom att kommunicera öppet och tidigt kan Qred hjälpa till att hitta alternativa betalningsplaner eller andra lämpliga lösningar för att underlätta för företagare att klara av sina låneåtaganden på bästa möjliga sätt.

Företag: Qred AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnQred AB 
Org. nummer559008-9800
Telefon020-150 333
E-postsupport@qred.se 
Institutnummer 80569
FI-status Aktiv, 2015-08-24

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 17:30

 • Måndag

  08:00 - 17:30
 • Tisdag

  08:00 - 17:30
 • Onsdag

  08:00 - 17:30
 • Torsdag

  08:00 - 17:30
 • Fredag

  08:00 - 17:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 09:17 local time

Filmklipp