ICA Livförsäkring

Skydda dina närmaste ekonomiskt med ICA livförsäkring. Välj själv beloppet och ge trygghet till din partner och familj vid en eventuell förlust. Teckna livförsäkring om du är mellan 18 och 64 år. Få extra bonus som ICA-stammis.

ICA Försäkringar logotyp
 • Skydda dina familjemedlemmar från att drabbas ekonomiskt
 • Stammispoäng på hela försäkringskostnaden
 • Gäller fram till du fyllt 75 år

Ansök säkert hos ICA

ICA Livförsäkring: ett Skydd för Dina Närstående

ICA livförsäkring erbjuder ett pålitligt skydd för dig och dina nära och kära. Det är en försäkring som hjälper till att trygga ekonomin för dina anhöriga om något skulle hända dig. Med ICA livförsäkring kan du ha sinnesfrid och veta att din familj kommer att få ekonomiskt stöd och skydd även när du inte längre är här.

Vad är en livförsäkring?

En livförsäkring är en försäkring som ger ekonomiskt skydd till dina anhöriga vid din bortgång. Om du som försäkringstagare avlider kommer en förutbestämd summa pengar att betalas ut till dina efterlevande. Detta kan hjälpa dem att klara av ekonomiska åtaganden som exempelvis bolån, hyra, barnens utbildning eller andra kostnader.

Varför välja ICA livförsäkring?

När du överväger att köpa en livförsäkring är det viktigt att välja en pålitlig och pålitlig leverantör. Här är några skäl till varför ICA Livförsäkring kan vara det bästa alternativet för dig:

 1. Tillförlitlighet: ICA är en välkänd och etablerad aktör inom försäkringsbranschen i Sverige. Med deras långa historia av att erbjuda pålitliga tjänster kan du känna dig trygg med att din försäkring kommer att hanteras på ett professionellt sätt.
 2. Anpassningsbara alternativ: ICA Livförsäkring erbjuder olika alternativ för att passa dina behov och budget. Du kan välja den försäkringssumma och den tid du vill vara täckt, vilket ger dig flexibilitet och kontroll över din försäkring.
 3. Enkel ansökningsprocess: Att skaffa en ICA livförsäkring är enkelt och smidigt. Du kan ansöka online eller besöka ditt närmaste ICA-försäkringskontor för personlig assistans.
 4. Konkurrenskraftiga priser: ICA Livförsäkring erbjuder konkurrenskraftiga priser för sin försäkringstjänst. Genom att jämföra priser och täckning kan du få en försäkring som passar din budget och ger tillräckligt skydd.
 5. Tillgänglig support: Om du har några frågor eller behöver hjälp är ICA Livförsäkring alltid tillgängligt för att ge dig support. Du kan kontakta deras kundtjänst för att få svar på dina frågor och få all nödvändig information.

Fördelar med ICA livförsäkring

Att ha en ICA livförsäkring kan ge dig och dina nära och kära flera fördelar. Här är några av de fördelar som du kan dra nytta av:

1. Ekonomiskt skydd för dina anhöriga

ICA livförsäkring ger ekonomiskt skydd för dina anhöriga om något skulle hända dig. Försäkringssumman kan hjälpa dem att hantera kostnader och ekonomiska åtaganden utan att behöva oroa sig för pengar.

2. Trygghet och sinnesfrid

Genom att ha en livförsäkring hos ICA kan du ha sinnesfrid och känna dig trygg med att dina nära och kära kommer att få ekonomiskt stöd om du inte längre är här. Detta kan ge dig en känsla av trygghet och lugn i vardagen.

3. Flexibilitet att välja täckning

ICA livförsäkring erbjuder olika alternativ för att passa dina behov och önskemål. Du kan välja den försäkringssumma och den tid du vill vara täckt, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa försäkringen efter din situation.

4. Enkel ansökningsprocess

Att skaffa en livförsäkring hos ICA är enkelt och smidigt. Du kan ansöka online eller besöka ett ICA-försäkringskontor för personlig assistans. Processen är utformad för att vara användarvänlig och enkel att förstå.

5. Tillgänglig support

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du alltid kontakta ICA Livförsäkrings kundtjänst. De finns tillgängliga för att ge dig support och svara på eventuella frågor du kan ha angående din livförsäkring.

Slutsats

ICA livförsäkring är ett pålitligt alternativ för att ge ekonomiskt skydd till dina anhöriga när du inte längre är här. Med flexibla alternativ, konkurrenskraftiga priser och tillgänglig support kan du känna dig trygg med att du har tagit ett viktigt steg för att skydda dina nära och kära. Att skaffa en ICA livförsäkring är enkelt och smidigt, och du kan få mer information och ansöka online eller besöka ett ICA-försäkringskontor. Ta kontroll över din ekonomiska framtid och se till att dina nära och kära är skyddade med en ICA livförsäkring.

Skydda din framtid idag – ansök om livförsäkring hos ICA! →

FAQ om ICA Livförsäkring

Här är några vanliga frågor och svar om ICA Livförsäkring:

ICA Livförsäkring är en försäkring som ger ekonomiskt skydd till dina anhöriga om du skulle avlida. Det är ett sätt att trygga ekonomin för dina nära och kära och ge dem en extra trygghet.

Du kan ansöka om ICA Livförsäkring online eller besöka ett ICA-försäkringskontor för personlig assistans. Ansökningsprocessen är enkel och smidig.

Om du ändrar dig efter att du har köpt ICA Livförsäkring har du vanligtvis en ångerrätt inom en viss tidsperiod. Kontakta ICA Livförsäkring för att få mer information om ångringsprocessen.

Kostnaden för ICA Livförsäkring varierar beroende på olika faktorer, inklusive den försäkringssumma och den tid du väljer att vara täckt. Du kan få en kostnadsuppskattning genom att kontakta ICA Livförsäkring eller använda deras onlinekalkylator.

Ja, du kan vanligtvis ändra din ICA Livförsäkring senare om dina behov förändras. Kontakta ICA Livförsäkring för att få mer information om ändringsprocessen.

Tiden du är täckt med ICA Livförsäkring beror på vilket avtal du väljer. Du kan välja att vara täckt under en viss tid eller för hela livet. Det är viktigt att noggrant överväga vilken tidsperiod som passar dina behov bäst.

Företag: ICA Försäkring AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnICA Försäkring AB 
Org. nummer556966-2975
Telefon033-47 47 90
E-post 
Institutnummer 22161
FI-status Aktiv, 2015-01-20

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 17:30

 • Måndag

  08:00 - 17:30
 • Tisdag

  08:00 - 17:30
 • Onsdag

  08:00 - 17:30
 • Torsdag

  08:00 - 17:30
 • Fredag

  08:00 - 17:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 21:31 local time

Fler Livförsäkring

Det finns inga resultat som matchar din sökning.

Återställ