Jämför bästa kreditkorten 2020

Vi hjälper dig hitta det bästa kreditkortet 2019! Det finns idag ett stort utbud av kort att välja på, och det kan inte alltid vara enkelt. Här listar vi de populäraste kreditkorten.

 • Hem
 • Jämför kreditkort

Vi hjälper dig hitta det bästa kreditkortet 2019! Det finns idag ett stort utbud av kort att välja på, och det kan inte alltid vara enkelt. Beroende på vad du ska använda kortet till finns det kort som kan passa dig bättre eller sämre. Här har vi listat de fyra vanligaste typerna av kreditkort

Olika typer av kreditkort

Shoppingkort

Ett shoppingkort passar dig som tänkt använda kortet till att handla i fysiska butiker och i nätbutiker. Olika typer av bonussystem och cashback-system gör att du kan få värdecheckar eller utdelningar som kan växlas mot rabatter, upplevelser, resor och hotellnätter.

Matkort

Med ett matkort samlar du poäng på all mat du handlar. Ofta är dessa kreditkort utfärdade av matvarukedjor så som ICA och COOP. För varje krona du spenderar i dessa butiker erhåller du bonuspoäng att använda för värdecheckar och minskade matutgifter.

Bensinkort

Om du primärt använder ditt kreditkort till att tanka din bil (bensin, diesel, etanol) privat eller som företag så är detta det perfekta kortet. Spara upp till 25 öre per liter genom den drivmedelsrabatt som erbjuds när du betalar din tankning genom ditt kort.

Resekort

Är du en globetrotter som värdesätter ett smidigt kreditkort som alltid fungerar när du är ute och reser? Satsa på ett resekort som ger dig flera fördelar! I dessa kort ingår ofta en generös reseförsäkring som kan innehålla t.ex. bagageförseningsskydd, avbeställningsskydd och försäkring som täcker flygförseningar.

Premiumkort

Toppskiktet av kreditkort för dig som är beredd att betala lite extra för att få ut betydligt mer av ditt kreditkort. Kallas även ibland för platinumkort eller vipkort. Kortet ger dig status och fördelar på flera sätt, loungetillgång på flygplatser världen över, inbjudan till exklusiva event och nattklubbar eller concierge service som kan hjälpa dig med bordsförfrågningar på en lyxig resturang i Miami, eller ordna fram de bästa sittplatserna på en El Clasico fotbollsmatch.

Populäraste kreditkorten 2020

4.6/594 ratings
 • 0 % valutapåslag utomlands
 • Reseförsäkring med avbeställningsskydd
 • Kreditgräns 100 000 kr

Årsavgift

195 kr

Ränta

13,95 %

Kreditgräns

100 000 kr

Räntefria dagar

56 dagar
3.7/594 ratings
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd
 • Upp till 56 dagar räntefria köp
 • Delbetala i egen takt

Årsavgift

290 kr

Ränta

19,00 %

Kreditgräns

30 000 kr

Räntefria dagar

56 dagar
4.5/5134 ratings
 • Räntefri kredit i upp till 45 dagar
 • Generöst bonussystem
 • Ingen avgift för kontantuttag

Årsavgift

0 kr

Ränta

19,99 %

Kreditgräns

100 000 kr

Räntefria dagar

45 dagar